Werkwijze

Onze dienstverlening richt zich op begeleiding bij de aan- en verkoop van villa's, appartementen en huizen in Florida

  • bestaande woningen en appartementen
  • bouwgrond en nieuwbouwhuizen
  • renovatie woningen
  • Vastgoed beheer

De filosofie van ons kantoor is de aspirant koper volledig te “ontzorgen”.

Dat resulteert in de volgende werkwijze:

1. Geen verrasingen.

We stellen een team van specialisten samen die bewezen hebben niet alleen zeer deskundig te zijn maar ook zeer betrouwbaar. U heeft deze partijen nodig; de advocaat, de notaris, de financiële experts van banken en taxateurs die de juiste waarde van het onroerend goed voor u vaststellen. Iedereen is Nederlands talig!

2. Begeleiding tijdens het zoek- en koopproces.

De regelgeving in de Verendigde Staten voor het aankopen of verkopen van onroerend goed is afwijkend t.o.v. de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast zijn er andere fiscale regels en heffingen die van belang zijn. De makelaardij houdt er ook spelregels op na die afwijkend zijn t.o.v. Nederland en België. Florida Solutions BV begeleidt u door dit traject, desgewenst, samen met de specialisten die wij hiervoor selecteren.

3. Enthousiast op zoek naar de villa in Florida

Wanneer ons aanbod u niet voorziet in uw droomhuis gaan we met u verder zoeken. Samen vinden wij uw ideale woning! Door ons lidmaatschap van REALTORS (Amerikaanse N.V.M.) werken we samen met betrouwbare partijen , regionale makelaars en aannemers, die zich herkennen in onze aanpak Wij vinden het een uitdaging om uw dromen te vinden.

4. Nazorg


Na de aankoop van de woning zorgen wij met ons property management bedrijf voor alle zaken rondom uw woning. rekeningen, belastingen, verzekeringen en verbouwingen, van alles wordt u op de hoogte gesteld en in overleg betaald. In het Nederlands, altijd bereikbaar.